Welkom bij Zakenkantoor Bellinckx
Zakenkantoor Bellinckx werd in 1965 opgericht door Mil Bellinckx, in 1988 overgenomen door zoon Fonsy en is intussen uitgegroeid tot een team van mensen die garant staan voor persoonlijk advies en beheer van uw beleggingen, kredieten, bankzaken en verzekeringen.

Veel plezier met het surfen op onze website!

U zal ontdekken dat wij een prima partner voor u zijn.
Vermogensbeheer
Situering
U hebt in de loop der jaren een vermogen opgebouwd dat u en uw gezin zekerheid verschaft. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Uiteraard wilt u dat vermogen behouden en laten renderen. Maar zonder ondoordachte risico's te nemen.

Wel, daarvoor hebt u een betrouwbare, competente partner nodig, goede financiële instrumenten én een aanpak die haarfijn is afgestemd op uw beleggersprofiel.

Klik hier voor meer info
 
Open architectuur
Wanneer u in een bepaald fonds wilt beleggen, zullen de meeste banken hun huisfondsen aanbieden. U zult lang moeten zoeken naar banken die u andere dan hun eigen beleggingsfondsen aanbieden.

De specialisten van AXA Private Management hebben een andere aanpak voor u ontwikkeld.

Zij stellen u voor om een portefeuille samen te stellen op basis van uw beleggersprofiel en kiezen voor u de beste fondsen op de internationale markt.

Klik hier voor meer info
 
Portefeuille op maat
U hebt bepaalde voorkeuren, dat spreekt voor zich.

Maar het wordt steeds moeilijker om een keuze te maken uit het enorme aanbod en om zelf toegang te hebben tot de beste fondsen.

Daarom stellen de specialisten van AXA Private Management u graag een portefeuille op maat voor afhankelijk van uw beleggersprofiel, uw doelstellingen en uw beleggingshorizon.

Klik hier voor meer info
 
Persoonlijke expertise

Breng vandaag de toekomstige evolutie van uw patrimonium in beeld.

Op het vlak van het privé-patrimonium is het cruciaal de actuele waarde ervan te kunnen ramen, maar het is nog belangrijker de evolutie ervan op lange termijn in beeld te kunnen brengen. Bovendien is het zeker nuttig te controleren of uw huidige portefeuille overeenstemt met uw beleggersprofiel.

Klik hier voor meer info


 
Exclusieve service
Uw portefeuille wordt beheerd door specialisten, zodat u verlost bent van alle zorgen die het beheer van een portefeuille met zich meebrengt.

Volledige objectiviteit is hierbij gegarandeerd.

Welke portefeuille u op basis van uw profiel ook kiest, u hebt altijd toegang tot de beste fondsen van de markt.

Deze coherente beleggingsstrategie rechtvaardigt de keuze om uw activa volledig onder te brengen bij AXA Private Management.

Klik hier voor meer info
 
Nieuws
Zakenkantoor Bellinckx BVBA    |    Gansakker 6    |    2440  GEEL    |    Tel.  014 - 58 85 85    |    Fax  014 - 58 97 36    |    E-mail:  info@bellinckx.be
webdesign | COMPRO_GROUP
Toevoegen aan favorieten Sitemap Pagina afdrukken Contacteer ons